ΑθλητικάΚαστοριάΝεστόριο

Υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο “Βελτιώσεις Κλειστού Γυμναστηρίου Νεστορίου”

     Το πράσινο φως για την υλοποίηση του πήρε σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου του 2018, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη το έργο “Βελτιώσεις Κλειστού Γυμναστηρίου Νεστορίου”.

     Η  προγραμματική σύμβαση υπογράφτηκε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού από τον κ. Βασιλειάδη και από τον Δήμαρχο Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιο. Παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αθλητικές υποδομές που θα δημιουργηθούν στον ορεινό όγκο του Νεστορίου και διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου, ενώ ζήτησε παράλληλα την άμεση υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την ανταπόκριση  και το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο έργο, δεσμεύτηκε για την άμεση δημοπράτηση και υλοποίηση του.

Η βουλευτής κα. Τελιγιορίδου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Βασιλειάδη για την άμεση ανταπόκριση και τόνισε  το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις αθλητικές υποδομές που θα πραγματοποιηθούν στον ορεινό δήμο της περιοχής μας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 71.000 ευρώ.

One Comment

  1. ” Ενθύμιον ” ΣΥΡΙΖΑ — ΑΝΕΛ

    Και εις ανώτερα ! Όχι μόνο 71 χιλιάδες ευρώ ,αλλά 71 εκατομμύρια ή έστω 710 χιλιάδες για την περιοχή μας .

    Όμως δεν μου αρέσει η λέξη ” βελτίωση ” ,γιατί ευθύτατα υποδηλώνει ότι κάτι προϋπάρχει κι εσύ προσθέτεις σ’αυτό .

    Καρτερικά , εύχομαι ν’ακούω και να διαβάζω τη λέξη ” ανέγερση ” αντί για ” βελτίωση ”

    Π.Χ ανέγερση νέου γυμναστηρίου , ανέγερση κολυμβητηρίου στην Καστοριά , ή ίσως το πολύ ……εξιζητημένο για δραχμοφονιάδες συμπατριώτες μας : Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τ.Ε.Ι μας ,σε απόσταση 600—700 μέτρων από το Τ.Ε.Ι , συνοδεύονται και από πεζοδρόμια τα οποία στρώνονται με πλακάκια χρώματος μπλε ( θα το προτιμούσε ίσως κανείς ) , αλλά και……. κόκκινου χρώματος , ωραία θα φαίνονταν, σαν πρελούδιο και προετοιμασία και εισαγωγή , στο δρόμο και στην πορεία προς τον τοπικό μας ναό του πνεύματος ………

    Παιδιά της Κυβέρνησης ! καλές οι ” Βελτιώσεις ” , καλύτερες όμως οι ” ανεγέρσεις ” !…..
    Ο κόσμος θα σας θυμάται για την ” ανέγερση ” μάλλον ,παρά για τη ” βελτίωση ” .

    Πρι φύγετε , αφήστε τουλάχιστον ένα ” ενθύμιον ” , μια ” ανέγερση ” στην περιοχή μας ( προσωπικά ονειρεύομαι ……κολυμβητήριο )

    Κινδυνεύεται να φύγετε , χωρίς να αφήσετε ούτε ένα ” ενθύμιον ” , έτσι για να σας θυμούνται οι συμπατριώτες σας , αλλά και έτσι για ” το γαμώτο ” , ότι αυτό το έκανε ,αυτό το ανήγειρε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! κι αυτό ,νομίζω , είναι άδικο για όλους μας .—

Back to top button