Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Ραντεβού ΟΧΙ στα …γουναράδικα”

 

Οι ανακοινώσεις και οι πανηγυρισμοί στελεχών της περιφέρειας για την καθιέρωση μειωμένου τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος από 1/1/2018 και της επιστροφής της έδρας του φορέα διαχείρισης των λιμνών στην Καστοριά δικαιολογούνται εν μέρει, ΟΧΙ όμως για το κύριο θέμα της περιοχής που είναι η διασφάλιση φθηνής ενέργειας θέρμανσης, που θα έρθει μόνο με το φυσικό αέριο.
Από τις σημερινές δηλώσεις στη Βουλή προκύπτουν:
α) ο Υπουργός Ενέργειας κ. Σταθάκης δεν γνωρίζει καλά την Δυτική Μακεδονία,
β) η ανάδειξη του θέματος από εμένα και ο ξεσηκωμός και αντιδράσεις πολλών που ακολούθησαν για την εξαίρεση της Δ. Μακεδονίας και της Καστοριάς από την επέκταση των δικτύων διανομής από την ΔΕΔΑ, θορύβησαν την κυβέρνηση και τα στελέχη της περιφέρειας που πρόσκεινται σε αυτήν,
γ) ο ρόλος των ενεργών πολιτών και κάθε σοβαρού πολιτικού είναι να συμβάλουν στην επίλυση προβλημάτων, γιαυτό είμαι ευτυχής για τις ΝΕΕΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ δηλώσεις για Καστοριά, Άργος και Μανιάκι.
Επιτέλους η αποκατάσταση του αυτονόητου (διόρθωση ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ επί το ορθόν), ΔΕΝ δικαιολογεί πανηγυρισμούς αλλά αυξημένη ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ για την γρηγορότερη πραγματοποίηση των υποσχεθέντων.
Ραντεβού λοιπόν ΟΧΙ στα ..γουναράδικα, αλλά στην συνεδρίαση στο Δημαρχείο Καστοριάς για να αναλύσουμε όλοι τα επιχειρήματά μας, να ενημερωθούν υπεύθυνα οι πολίτες και ΚΥΡΙΩΣ να φέρουμε όσο συντομότερα γίνεται “φθηνή ζεστασιά” στην Καστοριά.

 

 

 

 

Back to top button