Καστοριά

Ο Γιώργος Σταθάκης στην Καστοριά για το φυσικό αέριο

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για το φυσικό αέριο, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ Κοζάνης, της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς , Ολυμπίας Τεληγιορίδου.

Ο Υπουργός αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του Δημάρχου Καστοριάς και σε πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς στις 29 Ιανουαρίου- η οποία θα γίνει παρουσία και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΔΑ- αναμένεται να επαναλάβει και επίσημα την απόφαση της Κυβέρνησης να συνδεθεί η Καστοριά και η Δυτική Μακεδονία με το φυσικό αέριο και να προχωρήσουν όλα τα απαραίτητα έργα στην ευρύτερη περιοχή.

«Με τις ανακοινώσεις του Υπουργού για την παροχή του φυσικού αερίου στην Καστοριά, το Άργος Ορεστικό, τους Μανιάκους και γενικότερα τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου και της ομαλής πορείας του, η Κυβέρνηση απαντά πολιτικά σε όλους εκείνους που είχαν παλαιότερα έξω από τις επιλογές τους την περιοχή, σε ότι αφορά την έλευση του φυσικού αερίου», τόνισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης, η κ. Τελιγιορίδου.

Με την επίσκεψη του στις 29 Ιανουαρίου στην Καστοριά, ο κ. Σταθάκης θα ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για την πορεία του έργου κατασκευής του φυσικού αερίου, ενώ θα αναφερθεί και σε άλλα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, τα οποία χειρίζεται το Υπουργείο.

ΕΡΤ Κοζάνης- Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

 

 

 

Back to top button