Κόσμος

Ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο κινητό κλέβει τις καρδιές μικρών και μεγάλων

Το πιο αγαπημένο παιχνίδι προσομοίωσης στα κινητά έχει γίνει στην Κίνα το «Travel Frog», ένα παιχνίδι της ιαπωνικής εταιρίας Hit-Point Co., Ltd. Είναι δε τόσο δημοφιλές που το βρίσκεις πλέον σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες της χώρας.

Τι είναι ακριβώς όμως αυτό το παιχνίδι; Πρόκειται για έναν βάτραχο τον οποίο ο παίκτης πρέπει να προετοιμάσει καλά για ένα ταξίδι. Αν η προετοιμασία είναι επιτυχής, ο βάτραχος θα επιστρέψει φέρνοντας καλούδια στον παίκτη. Χρησιμοποιώντας τριφύλλια που καλλιεργούν ή συλλέγουν ως νόμισμα εντός του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα τρόφιμα και αντικείμενα για το ταξίδι του βάτραχου.

Παρότι ο βάτραχος φεύγει για ταξίδι, μπορεί να στείλει ένα σύντομο μήνυμα λέγοντας που βρίσκεται. Όταν επιστρέψει μπορεί να φέρει μαζί του τοπικές λιχουδιές. Στην πραγματικότητα οι παίκτες έχουν έναν πολύ περιορισμένο ρόλο στο παιχνίδι, τίποτα περισσότερο από την προετοιμασία του φαγητού και την αναμονή μέχρι ο βάτραχος να ξεκινήσει το ταξίδι ή να επιστρέψει στο σπίτι.

ΑΠΕ

Back to top button