ΑθλητικάΚαστοριά

Σπουδαία νίκη οι γυναίκες 2-0 τις Ολυμπιώτισσες με δύο γκολ της Νικόλ Τζίαρα

Προπονητής και παίκτριες αφιέρωσαν τη νίκη στην Θωμαή Σαββοπούλου που τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση με της Πιερίδες Μούσες

Δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για να επιστρέψει η ομάδα μας στις νίκες!
Σε ένα παιχνίδι που η εστία της ομάδας μας δεν απειλήθηκε σοβαρά σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, η ομάδα μας ξόδεψε ένα ημίχρονο δείχνοντας επηρεασμένη από τις διαστάσεις του γηπέδου στο ΔΑΚ Καστοριάς!
Στο δεύτερο ημίχρονο η κυκλοφορία της μπάλας βελτιώθηκε και η ομάδα μας πέτυχε το γκολ που τόσο ήθελε με την Τζιάρα ύστερα από όμορφη ενέργεια και ασιστ της Τσιούκρα που είχε περάσει ως αλλάγη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Στη συνέχεια τα κορίτσια μας κυνήγησαν το γκολ, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με τις Δρακάκη και Μάρκου ενώ τη νίκη κλείδωσε η Τζιάρα με εκπληκτικό σουτ στο δεξί ‘Γ’ της εστίας των Ολυμπιωτισσών!

Σκόρερ: Νικόλ Τζιάρα (2)

Σύνθεση: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΓΚΑΝΑ, ΓΚΟΓΚΟΥ, ΛΙΟΥΛΙΑ, ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ, ΜΑΡΚΟΥ, ΚΥΡΙΖΑΚΗ(ΤΣΙΟΥΚΡΑ), ΔΡΑΚΑΚΗ(ΤΖΑΧΑΛΗ), ΤΖΙΑΡΑ, ΤΑΣΙΟΥ

Οι ποδοσφαιρίστριες και ο προπονητής της ομάδας αφιέρωσαν τη νίκη στην Θωμαή Σαββοπούλου που τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση με αντίπαλο της Πιερίδες Μούσες!!

 

 

Back to top button