ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Άκης Πετρετζίκης στην Καστοριά

Ο Βιβλιοφόρος – Vivlioforos, και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS  σας προσκαλούν στο STARDUST 

για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άκη Πετρετζίκη με τίτλο ”piece of cake” Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα πωλείται το βιβλίο και θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε με την υπογραφή του Άκη.
ΕΙΔΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 18:00 

Στο Stardust 

http://hdcovers.psichogios.gr/GR/9786180123616.jpg

PIECE OF CAKE

Blisscakes, cloudcakes, sparkcakes, worldcakes… Για μένα όλα είναι κέικ. Και είναι όλα υπέροχα.

Ένα βιβλίο με 120 συναρπαστικές, πρωτότυπες, γλυκιές συνταγές για κέικ, που δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, όποιες κι αν είναι οι αγαπημένες του γεύσεις. Μια έκδοση που συγκεντρώνει τη δουλειά ετών και την επιθυμία μου να σας προσφέρω πραγματικά το καλύτερο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου ΕΔΩ

Η δημιουργία αυτής της έκδοσης αποτέλεσε μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία, που με δίδαξε πολλά. Ξεκίνησα με στόχο να φτιάξω ένα βιβλίο που να συγκεντρώνει όλα τα αγαπημένα μου κέικ και να εκφράζει τη φιλοσοφία μου γι’ αυτά. Το γλυκό είναι για μένα χαρά. Μια μικρή απόλαυση, ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, ένα εορταστικό σύμβολο, μια τρυφερή προσφορά. Για να γίνει αυτό το βιβλίο φτιάξαμε πάνω από 5.000 κέικ. Και δημιουργήσαμε ξεχωριστές πρωτότυπες συνταγές για κάθε περίσταση. Στόχος μου ήταν να σας προσφέρω μια πραγματική “βίβλο των κέικ”. Κάποιες συνταγές φαίνονται πολύπλοκες, μην τις φοβηθείτε όμως. Στη ζαχαροπλαστική τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Blisscakes, cloudcakes, sparkcakes, worldcakes… Είναι όλα κέικ και είναι όλα υπέροχα! Αυτό, είναι ένα βιβλίο με 120 συναρπαστικές πρωτότυπες γλυκιές συνταγές, που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, όποιες κι αν είναι οι αγαπημένες του γεύσεις. Μία έκδοση που συγκεντρώνει τη δουλειά ετών και την επιθυμία μου να σας προσφέρω πραγματικά το καλύτερο. Το καταφέρνω, λοιπόν, μέσα από 12 διαφορετικές ενότητες οι οποίες περιλαμβάνουν τα πιο ΨΑΓΜΕΝΑ, τα πιο ΝΟΣΤΙΜΑ, τα πιο ΥΠΕΡΟΧΑ κέικ που δοκιμάσατε ποτέ!

Εκτός από τις μαγικές αυτές συνταγές, όμως, θα βρείτε επίσης, πληροφορίες για τα… σύνεργα τα οποία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα κέικ σας, αλλά και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τα υλικά και την εκτέλεση της κάθε συνταγής. Όλα αυτά μαζί, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: Το να φτιάξεις το αγαπημένο σου κέικ είναι, πραγματικά, piece of cake!

Άκης

 

Back to top button