Αναβολή στη δίκη του ειδικού φρουρού για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή – Οργή και αποδοκιμασίες από τους συγγενείς του θύματος

cwerthjtdjutyujiytDSC_0003

Δεν παρέστη η πολιτική αγωγή

Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήρε η δίκη του 31χρονου ειδικού φρουρού από την Καστοριά στην υπόθεση της δολοφονίας του 52χρονου ταξιτζή.

Στο σημερινό δικαστήριο δεν παρέστη η πολιτική αγωγή και για το λόγο αυτό δόθηκε αναβολή για την επόμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.

Δεν έλειψε η ένταση και οι αποδοκιμασίες προς τον κατηγορούμενο Αστυνομικό εντός της δικαστικής αίθουσας από συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν στην Κοζάνη από το πρωί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2017 όταν ο άτυχος ταξιτζής Κοσμάς Τζέλιος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στην Κορομηλιά Καστοριάς, λίγα μέτρα μακριά από το ταξί του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας έπειτα από την αξιοποίηση των κατάλληλων στοιχείων, ανάγκασαν τον ειδικό φρουρό να ομολογήσει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ότι σκότωσε τον ταξιτζή, για να τον ληστέψει.

Ο 31χρονος ειδικός φρουρός είχε πάρει απόσπαση στην Καστοριά για υπηρεσιακούς λόγους ασφαλείας, καθώς είχε μετάσχει στην επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, στις 12 Ιουλίου 2014.

adtjydtkjiitdykijtDSC_0001

bdtjydtjtdyjtyDSC_0002

kozanilife.gr