Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Χορωδία της « Ορεστίδος» στο 2ο  Χορωδιακό Φεστιβάλ Βόλου

Άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση της Χορωδίας της “Ορεστίδος” στο Βόλο. Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, η Χορωδία της «Ορεστίδος» συμμετείχε στη 2η Χορωδιακή Συνάντηση Βόλου, που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΄Ομιλος Ερευνών Πηλίου. Η Χορωδία μας, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου της Ντίνου Ταμβάκη, απέδωσε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τον έπαινο όλων, πιστοποιώντας την ανοδική της πορεία.

Το βράδυ ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου δεξιώθηκε τα μέλη των αποστολών που συμμετείχαν στην εκδήλωση στο παραλιακό κέντρο « Αύρα».

Επίσης την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η αποστολή επισκέφθηκε τα χωριά του Πηλίου, πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής στο Άργος Ορεστικό

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ακούραστο Μαέστρο μας Ντίνο Ταμβάκη και σε όλα τα μέλη της Χορωδίας για την ομαδική δουλειά η οποία επιτελείται στον σύλλογο μας, η οποία έχει βέβαια απτά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε έτσι με απώτερο στόχο την εμφάνιση της Χορωδίας μας στο 20ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που θα διοργανώσει ο σύλλογος μας στις 16 & 17 Ιουνίου 2018 στην πόλη του Άργους Ορεστικού.

Ο Αργίτης

 

 

 

Back to top button