Καστοριά

ΟΠΑΚ: “Δήμαρχος μας δήλωσε ότι δε θέλει σκυλάδικο στο τόπο του…”!

 

Κάναμε απίστευτες προσπάθειες στα 4 χρόνια λειτουργίας της Φιλοζωικής ΟΠΑΚ ένα μεγάλο διαδημοτικό καταφύγιο – ΔΕΝ θα ξαναπροσπαθήσουμε να μιλήσουμε μαζί τους 

Ονειρευτήκαμε και οραματιστήκαμε ένα μεγάλο διαδημοτικό καταφύγιο στο Νομό μας. Κάναμε απίστευτες προσπάθειες στα 4 χρόνια λειτουργίας της Φιλοζωικής ΟΠΑΚ.

Μιλήσαμε με πρώην και νυν δημάρχους, πρώην και νυν αντιδημαρχους , με αντιπεριφερειαρχες – περιφερειαρχες , πρώην και νυν βουλευτές , πανελλαδικές ομοσπονδίες φιλοζωικές και προτείναμε τρόπους – βρήκαμε τοποθεσιες – ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΥΣΕΙΣ – βρήκαμε χρηματοδοτηση (ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που ετσι και αλλιώς προορίζονται για αδέσποτα απο ευρωπαϊκή ένωση ) και προσπαθήσαμε ΑΠΛΑ να τους βάλουμε όλους να καθίσουν σε ενα τραπέζι να μιλήσουν.

Το αποτέλεσμα; 4 χρόνια η ιδια κατάληξη . : …φοβέρες οι ιδέες σας ! ωραία λύση για το νομό μας ! αφού υπάρχουν και τα λεφτά γιατί όχι; και μέχρι τώρα ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Ουτε καν μπήκαν στην διαδικασία να μιλήσουν , και οταν εγινε μια άτυπη συναντηση δήμαρχος δήλωσε οτι δεν θέλει σκυλαδικο στο τόπο του…

Με όλα αυτα μην μιλήσει κανείς απο τους τοπικούς αρχοντες ξανα για τα αδέσποτα και την διαχείριση που κάνει. Δεν διαχειριζονται μια κατάσταση απλα την αφήνουν οπως ειναι και την γράφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους.

ΔΕΝ θα ξαναπροσπαθήσουμε να μιλήσουμε μαζί τους Κουραστήκαμε να χτυπάμε πόρτες να ακούμε ναι και στην ουσία να μην γίνεται τίποτα. Κρίμα για όλες τις ψυχές που υποφέρουν εκεί έξω.

 

 

 

 

One Comment

Back to top button