Κοζάνη

Έντονο ενδιαφέρον για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης – 16 αιτήσεις κατατέθηκαν για τη θέση του Καλλιτεχνικού Συμβούλου

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε στην πρόσκληση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για την πλήρωση της θέσης του «Καλλιτεχνικού Συμβούλου», που θα αντικαταστήσει την αποχωρήσασα Ελένη Δημοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr» οι υποψήφιοι ξεπέρασαν σε αριθμό ακόμη και μεγαλύτερα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας.
Συγκεκριμένα για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κατέθεσαν αίτηση που συνοδεύεται με τα βιογραφικά τους 16 άτομα του χώρου του θεάτρου, όταν για το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων είχαν καταθέσει αίτηση 11 ενδιαφερόμενοι. Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τα ηνία της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του δικού μας ΔΗΠΕΘΕ, δεν υπάρχουν «διάσημοι», ωστόσο υπάρχουν καλλιτέχνες με σημαντικά βιογραφικά, οι οποίοι έχουν δείξει δείγματα γραφής στο χώρο και διαθέτουν όλα τα προσόντα.
Οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου, ειδικότερα 8 άτομα το Σάββατο και 8 την Κυριακή.
Μέχρι τα τέλη του μήνα ή το πολύ στις αρχές Μαρτίου το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος καλλιτεχνικός σύμβουλος για την επόμενη περίοδο. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ε. Δημοπούλου μετά την Κοζάνη μετακόμισε στα Ιωάννινα, καθώς είναι η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ της πρωτεύουσας της Ηπείρου.

e-ptolemeos.gr

 

 

Back to top button