ΕκδηλώσειςΚαστοριά

1η Αποκριάτικη Γιορτή για τα παιδιά του νομού Καστοριάς από το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» (πρόγραμμα)

Έτοιμη η ομάδα!! Μία ακόμη εκδήλωση αφιερωμένη στο παιδί και στο παιχνίδι!! Η 1η Αποκριάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Νομού Καστοριάς είναι γεγονός! Παιχνίδι ελεύθερο, παιχνίδι δημιουργικό!!! Πολλοί εθελοντές, έτοιμοι να δώσουν ακόμη μια φορά την ψυχή τους, διασκεδάζοντας τους μικρούς μας φίλους!! Πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις περιμένουν όλους εσάς. Φοράμε όλοι την αποκριάτικη στολή μας και γεμάτοι χαρά, χαμόγελα και κέφι, ερχόμαστε στις 17 Φεβρουαρίου, Σάββατο από τις 5 το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών.

Πιο νωρίς στις 16.45 περιμένουμε τους φίλους, υποστηρικτές και εθελοντές του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» για να κόψουμε όλοι μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα του οργανισμού.

Τα έσοδα από την Αποκριάτικη Γιορτή θα στηρίξουν την υλοποίηση του προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής» (στήριξη 230 οικογενειών με 330 ανήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά στο Νομό Καστοριάς).

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

4.45-> Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας – Σύντομη Παρουσίαση από το πρόεδρο του οργανισμού του ολοκληρωμένου προγράμματος Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί» – Παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής».

5.00-5. 30:  Επίδειξη TAE KWON DO  TOΥ ΑΓΣ 300- με προπονητή τον κ. Χατζηκυριακίδη Γιάννη..

5.30 -6.00: Ζumba Kids από την σχολή χορού της κας. Ιατρίδου Χρυσούλας.

6.30-6.30: Μουσικοκινητικές δραστηριότητες  του ΕΛΠΧ- ΟΡΜΟΣ.

Παράλληλες δράσεις

  • Ο Πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός «Το μήλο κάτω από την μηλιά» της κας Εγγλέζου Φανής απασχολεί τα παιδιά με χειροτεχνίες και κατασκευές 5.00-6.30.
  • Ο παιδικός σταθμός «ΠΙΚΟ-ΠΙΚΟ» και τα ΚΔΑΠ «Τάπι- Τάπι» της κας. Μήτρα Τάνιας, απασχολούν τα παιδιά με δημιουργικές κατασκευές- εργαστήριο μπισκότων «Με τα δυο χεράκια πλάθω και ψήνω τα πιο γλυκά μπισκοτάκια» 5.30- 7.00
  • Facepainting με την Ελένη00 – 6.30.
  • Χειροτεχνίες και κατασκευές από την ομάδα του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί».

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Τα παιδικά χορευτικά τμήματα:

Α) Του ΕΛΠΧ- ΟΡΜΟΣ

Β) Παιδικό Χορευτικό Μανιάκων

Γ) Παιδικό Χορευτικό «ΑΡΜΟΝΙΑ»

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αlpha fm, Sfera, 102,2 , Kastoria 91,5 fm stereo, antennes 93,6 fm, Astra 99,2 fm, Ράδιο Καστοριά93fm, Ola Deka, SvouraNews.blogspot com, Fouit, Δίκτυο, Ορίζοντες, Νέα Καστοριά, Καθημερινή Φωνή, Σέντρα, EΡΤ Κοζάνης, EΡΤ Φλώρινας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καστοριάς.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρέδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

 

 

 

 

 

Back to top button