ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστίες του Προοδευτικού Συλλόγου για την πετυχημένη εκδήλωση

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς ευχαριστεί μέσα από τις καρδιές των κυριών του Δ.Σ. όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στην αποκριάτικη κοπή της βασιλόπιττάς μας καθώς και τα καταστήματα της πόλης μας  που απλόχερα προσέφεραν τις δωρεές τους για την λαχειοφόρο αγορά μας.

Ευχαριστούμε τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ – ΠΙΣΣΙΟΥ – ΣΕΡΣΕΜΗ -ΤΖΗΛΛΑ – ZOOMSERIE -καθώς και τα αρτοζαχαροπλαστεία  -IRIS ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ και  ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ  για τα λαχταριστά γλυκά που μας προσέφεραν.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εταιρεία IRIS CATERING των αδελφών Ανδρεόπουλου για την άμεση  και αφιλοκερδή προσφορά της στις ανάγκες του συλλόγου. Όλοι συνέβαλαν με την προσφορά τους και  με την αμοιβαία  προσπάθεια μας για  μια επιτυχημένη εκδήλωση .

Την παράσταση  και το χειροκρότημα όλων έκλεψαν τα υπέροχα κορίτσια της σχολής χορού Αναστασίας Δεληγιάννη καθώς και η νέα μουσική μπάντα ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ που ξεσήκωσε τον κόσμο με όμορφα Ελληνικά τραγούδια.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς για την φιλοξενία στον χώρο τους που ξύπνησε σε όλους μας ευχάριστες αναμνήσεις.

Να μας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Το Δ.Σ. του

Προοδευτικού Συλλόγου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το αδιαχώρητο στην κοπή της πίτας και στο γλέντι του Προοδευτικού Συλλόγου Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο)

 

 

 

 

 

Back to top button