ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Μπάσκετ Παίδων: Ο ΑΣ Άργος Ορεστικό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές

Με δύο ήττες έκλεισε ο α΄ γύρος για τους Παίδες του Άργους. Για τη δεύτερη αγωνιστική του ΣΤ΄ ομίλου,  όπου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Καστοριάς δεν πήραν το πολυπόθητο διπλό , γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 58-45.

Αυτή ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις για το παιδικό τμήμα του Άργους που δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και έχασε απολύτως δίκαια από την ψυχωμένη ομάδα της Καστοριάς που επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεκάλεπτα: 14-13, 31-23, 43-33, 58-45

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Μιχαηλίδης Γ.): Σιδηρόπουλος 2, Τσιόλας , Διαμαντόπουλος, Νανάς , Νάκου Π.8(1) , Ζησόπουλος , Νάκου Κ. 8, Σαρρής 2, Δήμου , Μυρκόπουλος 2 , Νέστωρας 6, Κολιός 17(1) . 

—————————————–

Καλύτερο πρόσωπο έδειξαν στην συνέχεια οι παίδες του Άργους που όμως δεν κατάφεραν να αποδράσουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Πτολεμαΐδα, γνωρίζοντας την ήττα, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες , με 66-56.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα κιόλας μέχρι και τα μέσα τις 4ης περιόδου όπου ο ΑΠΣ κατάφερε να χτίσει μια διαφορά δέκα πόντων (55-45). Σε εκείνο το σημείο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα συνεχόμενο τρίλεπτο , με την πίεση να αποφέρει καρπούς μιας και με συνεχόμενα κλεψίματα, μείωσαν στο καλάθι 57-55, 1:40 πριν την λήξη. Ένα προφανές φάουλ σε προσπάθεια για καλάθι δύο  πόντων από πλευράς Άργους και ένα τρίποντο εκτός λογικής σε αιφνιδιασμό, έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα στην Πτολεμαΐδα που εκμεταλλεύτηκε την πτώση της ψυχολογίας των φιλοξενούμενων, ανεβάζοντας έτσι την διάφορα στους δέκα πόντους , με όλα πλέον να έχουν κριθεί.

Δεκάλεπτα:13-13, 28-30, 25-57, 46-38 

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Μιχαηλίδης  Γ.): Σιδηρόπουλος 6 (2), Τσιόλας, Διαμαντόπουλος , Νανάς, Μίχος, Σαρρής 2, Νάκου Κ. 7(1), Νάκου Π, Δήμου 2, Μυρκόπουλος 2 ,Νέστωρας 14, Κολιός 23

 Στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου, η ομάδα του Άργους αντιμετωπίζει και πάλι εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο, ψάχνοντας να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις με την νίκη να αποτελεί  μονόδρομο και τις διαφορές να παίζουν καταλυτικό ρόλο προκειμένου να «πλασαριστούν» όσο καλύτερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

 

 

 

Back to top button