Εκτός κυβέρνησης η Ράνια Αντωνοπούλου, με απόφαση Τσίπρα, λόγω επιδόματος ενοικίου

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου δεν ανήκει πλέον στο κυβερνητικό σχήμα. Είχε προηγηθεί σάλος για την επιδότηση ενοικίου, που είχε κάνει χρήση η κα Αντωνοπούλου, η εκδήλωση δυσφορίας από την πλευρά του Πρωθυπουργού, η δήλωση της κας Αντωνοπούλου ότι επιστρέφει τα χρήματά της, καθώς και η “διαθεσιμότητά” του μέλλοντός της από τον Αλέξη Τσίπρα.Στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου σημειώνονται τα εξής:“Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της».

 ysterografa.gr

 

 

1 σχόλιο

 1. Φώτης Κουκουφίκας

  Το 2011 ο Μίκης Θεοδωράκης — καλά διαβάζετε ο Θεοδωράκης — με δεδομένη τη χρεοκοπία της χώρας ,ήταν ένας από τους βουλευτές — σαν πρώην τέτοιος — , που ζήτησε να λάβει τα αναδρομικά της βουλευτικής του αποζημίωσης .

  Ο άνθρωπος πίστευε ότι δεν ” χρωστάμε αλλά μας χρωστάνε ( οι ξένοι ) ” και ήταν και λίγο φτωχός ο καημένος ο πατριώτης ,και δικαιούταν να λάβει και τα αναδρομικά , που ήθελαν να του στερήσουν…….ας είναι καλά ο άνθρωπος .

  Λόγο αργότερα μάθαμε ότι η μητέρα της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου ( πρ. προέδρου της Βουλής ) , ελάμβανε με τη μισθοδοσία της από το Δημόσιο και το επίδομα τέκνων για το …..ανήλικο !! τέκνο της την κ. Ζωή ( ζωή να έχει κι αυτή ) , άσχετα αν προ πολλού —πολλού είχε πάψει να είναι ανήλικος …….
  Στον θόρυβο που είχε τότε δημιουργηθεί ,η οικογένεια Κωνσταντοπούλου είχε δικαιολογηθεί , ότι δεν είχε αντιληφθεί το λάθος αυτό στη μισθοδοσία της κ. μαμάς · τέτοια θεϊκή άγνοια ! Ας είναι κι αυτοί καλά οι άνθρωποι……

  Σήμερα η κ. Ρ. Αντωνοπούλου — τι φτωχή κι αυτή η καημένη !—παραιτείται και επιστρέφει το επίδομα ενοικίου .
  Φυσικά , αν δεν είχε δημιουργηθεί ο θόρυβος ,θα εξακολουθούσε να λαμβάνει το επίδομα ,ίσως γιατί κι αυτή πιστεύει , ότι ” δεν χρωστάμε αλλά μας χρωστάνε ” · και επί πλέον όταν έχεις και το ……” ηθικό πλεονέκτημα ” του αριστερού , ένας λόγος πάρα πάνω να ζητάς ,αλλά και να …..δικαιούσαι το δημόσιο χρήμα .

  Μασκαράδες ! μασκαράδες ! μασκαράδες · όταν είναι για να ντερλικώσετε το δημόσιο χρήμα , είστε όλοι ίδιοι . Ίδιοι και απαράλλαχτοι !