ΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνη

Οι “GuitAriston” κατέκτησαν την τρίτη θέση στους Αγώνες Τέχνης (βίντεο)

Με τη συμμετοχή καστοριανών μαθητών, το Σύνολο Κιθαριστών “GuitAriston” του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας απέσπασε το 3ο βραβείο στους Αγώνες Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη που πραγματοποιήθηκαν Σάββατο 24/2

Παρακολουθείστε τη συναυλία τους  ΕΔΩ

Παρακολουθείστε την απονομή των βραβείων ΕΔΩ

ΦΩΤΟ: GuitAriston

 

3 Comments

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Ζορπίδη και τους μαθητές του για το βραβείο, αλλά και για το έξυπνο και όμορφο όνομά τους!!!

  2. Η αίσθηση του χρόνου που κυλάει μάς βοηθάει να αποτιμήσουμε το παρελθόν, να καταλάβουμε όσο γίνεται το παρόν και να προνοήσουμε κατά το δυνατόν το μέλλον.
    Έχοντας τη χαρά να γνωρίζω τον Ιωάννη Ζορπίδη ως Δάσκαλο ενός τέκνου μου και φέρνοντας στο νου εκείνες τις εμπειρίες των μαθημάτων τους, αλλά και την επιτυχία στις Εξετάσεις και κυρίως την έμπνευση της αγάπης για τη Μουσική, νιώθω σήμερα τη συγκίνηση αυτών των παιδιών και εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

  3. Οι μαθητές από την Καστοριά που συμμετείχαν ως μέλη του “GuitÃriston” στους Αγώνες Τέχνης είναι οι: Γερονίκος Παναγιώτης, Μάνου Θάνος, Μπεζανάς Γρηγόρης, Παλαπαΐδου Γεωργία, Παραρά Δέσποινα και Στούμπου Χριστίνα. Οι υπόλοιποι μαθητές του κιθαριστικού συνόλου είναι από τον Νομό Κοζάνης και από τον Νομό Γρεβενών.

    Ευχαριστώ θερμά την αγαπητή Σόνια και την αγαπητή Θεσσαλία, όχι μόνο για τα υπέροχα σχόλιά τους, αλλά και για την αμέριστη υποστήριξη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από την φιλολογική επιμέλεια των βιβλίων μου και φτάνοντας μέχρι την ουσιαστική μαθητεία που γεύομαι και απολαμβάνω πλάι τους.

Back to top button