ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ – Πονγκ: Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων (φωτο)

Το Σάββατο 24/2/2018 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι δηλώσεις συμμετοχών έφτασαν στου 95 αθλητές όπου προέρχονταν από ομάδες από την Δυτική Μακεδονία, την Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Ήπειρο και οι έξι πρώτη αθλητές έπαιρναν το εισιτήριο για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στα Χάνια την άνοιξη.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με δυο αθλητές τον Μοσχάκη Νικόλαο και τον Ζηκίδη Κωνσταντίνο. Ο Μοσχάκης (φωτο επάνω) βγήκε πρώτος στον όμιλο του κάνοντας 3 στις 3 νίκες και μπήκε στους 24 καλύτερους αθλητές εκεί στον αγώνα νοκ-ουτ αντιμετώπισε τον Κουντούρη από τα Ιωάννινα και γνώρισε την ήττα με 3-1 στα σετ. Αντίθετα ο Ζηκίδης (φωτο κάτω)αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων. Και οι δυο καστοριανοί αθλητές έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες αρκεί να προσπαθήσουν σκληρά στις προπονήσεις.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Αλεξανδρούπολης όπου θα συμμετάσχει ο Τοκατλίδης Φώτης.

 

 

Back to top button