Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η ΝΟΔΕ προς τοπικό ΣΥΡΙΖΑ: “Η καραμέλα των δημοσίων κτηρίων κύριοι κάποια στιγμή θα λιώσει”!

Όλοι οι Έλληνες χθες έγιναν μάρτυρες του «Κουβέλειου» ανασχηματισμού. Του τελευταίου ευτυχώς ανασχηματισμού που ανακοινώνεται από την απίθανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και του ομοτράπεζου κ. Καμμένου. Ο μεν πρώτος αποκαλούσε, όχι καιρό πριν, τον Αναπληρωτή πλέον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ¨κομπάρσο της πολιτικής», ο δε δεύτερος «άρχοντα των μαξιλαριών»!

Κι όλο αυτό διότι αποκαλύφτηκαν τα προκλητικά μυστικά επιδόματα της πριγκίπισσας Ράνιας κι όχι μόνο… την ίδια στιγμή που μέσα από τον κοινωνικό μετασχηματισμό τείνει να παγιωθεί η γενιά των 360 ευρώ!!!

Και μέσα σε όλα αυτά γίναμε θεατές του πρωτοποριακού project της live show συνέντευξης τύπου των τριών λαϊκών δικαστών της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. Διότι περί δικαστικού show επρόκειτο. Και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, μιας και τα τρία πρωτοπαλίκαρα, εκτελώντας οδηγίες-κατευθύνσεις προσπαθούν να φιμώσουν κάθε τι το οποίο αντίκειται στις βουλές τους.

Για την ταμπακιέρα όμως; Τους απασχολούν σοβαρότερα θέματα. Για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει Ο Υ Τ Ε ένα έργο στα τρία χρόνια διακυβέρνησής τους, τίποτα! Και πώς να γίνει όταν ουσιαστικά δεν υπάρχει αναπτυξιακός νόμος; Για την ανεργία στον τόπο μας, τίποτα! Και γιατί να τους απασχολεί, αφού φροντίζουν να εξασφαλίζουν συσσίτια και ψευτοεπιδόματα. Για τα μεγάλα έργα( φράγμα Νεστορίου, φυσικό αέριο), τίποτα! Από τη στιγμή που εξαγγέλθηκαν κι έγινε το σχετικό πανηγυράκι, όλα βαίνουν καλώς.

Η καραμέλα των δημοσίων κτηρίων κύριοι κάποια στιγμή θα λιώσει. Διότι όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Μη ξεχνάτε ότι πρώτα νοικοκυρεύουμε το σπίτι μας και μετά πάμε και στα γειτονικά. Έτσι λοιπόν ο εκλεκτός του κόμματός σας στη Δυτική Μακεδονία, ας μαζέψει πρώτα τις υπηρεσίες του σε δημόσια κτήρια και μετά ας πάει και σε αυτές που δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Φτάνει πια το θέατρό σας. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι…

Αιδώς Αργείοι!!!

 

 

Back to top button