Καστοριά – Συνταγή: Μανταρίνι λικέρ

Μια πρόταση έκπληξη από τη Μαρία: Μανταρίνι λικέρ

ΥΛΙΚΑ
18 φλούδες απο μανταρίνι [ακέρωτες] 1 κιλό βότκα
ΣΙΡΟΠΙ
10 φλιτζ.τσαγιού ζάχαρη
9 φλιτζ. τσαγιού νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω σ΄ενα βάζο τις φλούδες και την βότκα για 15 ημέρες.
Βράζω το σιρόπι 15 ΄λεπτά και το αφήνω στην άκρη να κρυώσει.
Στην συνέχεια στραγγίζω με τα χέρια τις φλούδες και περνάω απο ”φίλτρο του καφέ” το ποτό.
Αφού έχει κρυώσει το σιρόπι ,το ρίχνω στο ποτό , ανακατεύω και το αδειάζω σε αποστειρωμένα μπουκάλια.
Το αφήνω 40 ημέρες να ωριμάσει σαν ποτό και μετά το κερνάω στους επισκέπτες μου .
Καλή σας επιτυχία
Μαρία

ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Είμαι πάντα με τον Κύριο … Ποτέ δεν έχω χωρίσει με τον Κύριο … Βλέπω και τον αισθάνομαι πάντα … Πιστέψτε στον Κύριο χωρίς αμφιβολία, μόνο η ορθόδοξη πίστη θα σας σώσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές …
PROSKINITIS