Καστοριά

Καστοριά: «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»

Πέρασαν τρεις μήνες (2 Δεκεμβρίου του 2017), όταν κατέρρευσε και έκλεισε τον δρόμο, τμήμα του πέτρινου τοίχους της ιδιοκτησίας Τζιάτα, στη γνωστή στροφή, επί της οδού Αγ. Μηνά, πριν το 2ο Δημοτικό Σχολείο. Δυστυχώς όμως, από τότε μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έγινε κάποια παρέμβαση αποκατάστασης αλλά δεν έχει ληφθεί και κανένα μέτρο προστασίας. Τα χώματα και οι πέτρες άρχισαν να πέφτουν και πάλι στο οδόστρωμα και είναι θέμα χρόνου, με κάποια έντονα καιρικά φαινόμενα, να φύγει όλο αυτό το κομμάτι στον δρόμο, με απρόβλεπτες συνέπειες για πεζούς και οχήματα.

Η τοποθέτηση της σήμανσης κύριοι του Δήμου, δεν λύνει βέβαια το σοβαρό αυτό πρόβλημα, αντίθετα μας προβληματίζει όλους η αδράνειά σας, η χαλαρότητα, η έλλειψη σοβαρότητας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης.

Μόνο και μόνο, η ύπαρξη του Σχολείου, λίγο μετά τη στροφή, θα έπρεπε να σας είχε ευαισθητοποιήσει και να έχετε λύσει άμεσα το πρόβλημα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι το συντομότερο θα προχωρήσετε, τουλάχιστον σε μέτρα προστασίας, στο συγκεκριμένο σημείο (ίσως τοποθέτηση πλέγματος), πριν είναι αργά.

fonikastorias.gr

 

 

Back to top button