Καταδίωξη στην Εθνική Οδό Λαμίας – Αθηνών: Νεκρός ο οδηγός ( φωτογραφίες-βίντεο)

Ο οδηγός δεν υπάκουσε σε εντολές της τροχαίας και εμβόλισε περιπολικά της ΕΛΑΣ που του έστησαν μπλόκο, καθώς κινούνταν επί αρκετά χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα.

.

Adtech Ad

Τραγικό επίλογο με έναν νεκρό οδηγό είχαμε το πρωί της Δευτέρας  μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών.

Ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού, προκαλώντας τον τρόμο των οδηγών. Περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προσπάθησαν αρκετές φορές να του κλείσουν τον δρόμο, αλλά μάταια. Ο οδηγός του ΙΧ ξεπερνούσε τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο. Οι αστυνομικοί μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να το σταματήσουν, διέκοψαν σε διάφορα σημεία την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αφού εκεί το ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Λαμία και Αθήνα.

Ούτε τα διόδια της Πελασγίας στάθηκαν εμπόδιο για τον οδηγό του ΙΧ τα οποία προσπέρασε, ενώ στην καταδίωξη συμμετείχαν -εκτός από περιπολικά της Μαγνησίας- και περιπολικά της Φθιώτιδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσες φορές προσπάθησαν να τον πλησιάσουν αστυνομικοί με περιπολικά, ο οδηγός του ΙΧ είτε τα εμβόλισε είτε πετούσε διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών.

Το επόμενο ραντεβού ήταν στην περιοχή της Φθιώτιδας. Περισσότερα από 8 περιπολικά βρίσκονταν πίσω του προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν το οδηγό. Σα να μη συνέβαινε τίποτα αυτός έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Μαυρομανδήλας λίγο πριν από τη Λαμία και συνέχισε περνώντας τη Λαμία.

Στην πορεία από τη Λαμία προς την Αθήνα, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα, προσπάθησε αρκετές φορές να εμβολίσει περιπολικά που προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν και σε δύο περιπτώσεις χτύπησε τα περιπολικά από πίσω.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούνταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούνταν ανάποδα, είναι νεκρός.

Πρόκειται για έναν άνδρα 49 ετών, με καταγωγή από την περιοχή των Φαρσάλων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Φωτογραφίες και Βίντεο από το σημείο:

 

 

(Πληροφορίες: LamiaReport, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφίες – Βίντεο: LamiaReport) / via  news247.gr