ΕκδηλώσειςΕλλάδαΚαστοριά

Εξαιρετική η συμμετοχή της Κατερίνας Ξανθά στην έκθεση «Give Back» (φωτογραφίες)

Εξαιρετική η συμμετοχή της Κατερίνας Ξανθά με το έργο της “πυξίδα” στην ομαδική έκθεση «Give Back» που διοργάνωσε ο Τομέας Εικαστικών Παρέμβασεων & Εφαρμογων ΓΝΘ “Παπαγεωργίου”. Το θέμα της έκθεσης αναφερόταν στην επιστροφή των Ελληνικών Θησαυρών της αρχαιότητας που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Στα ελληνικά μνημεία παγκόσμιου ενδιαφέροντος που βρίσκονται εκτός συνόρων και πρέπει να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους είναι αφιερωμένη η Ε’ Ομαδική Έκθεση του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων και Εφαρμογών (ΤΕΠΕ) του Νοσοκομείου, με τίτλο «Give Back».
Έναν χρόνο μετά την επιτυχημένη έκθεση «Χαμένες Πατρίδες του Ελληνισμού» αλλά και τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, οι οποίες επίσης αγκαλιάστηκαν από το κοινό της πόλης, ο ΤΕΠΕ γιορτάζει τα 5 χρόνια από την πρώτη του έκθεση και οι εικαστικοί που συμμετέχουν υπόσχονται να μαγέψουν με τα έργα τους τους επισκέπτες.
Τα έργα τέχνης των 25 ζωγράφων και των 8 γλυπτών θα φιλοξενηθούν στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου, από τις 3 έως τις 14 Μαρτίου. Η έκθεση αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τα πολιτιστικά δρώμενα του Νοσοκομείου και αναμένεται να προσελκύει τα βλέμματα των φίλων της τέχνης αλλά και του κοινού, εντός και εκτός του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πληροφορίες από medlabgr.blogspot.com

Back to top button