ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Το εξώδικο που καθυστερεί τη διοργάνωση του River Party (ρεπορτάζ)

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 επιδόθηκαν στον Δήμο Νεστορίου σε έναν αγώνα δρόμου, για να ξεκαθαρίσει στα χαρτιά ο χώρος του River Party και να πληροί  τις προδιαγραφές που ορίζουν οι νέοι νόμοι. Και πάνω το κατάφεραν να ξεμπλέξουν από τον δαίδαλο της γραφειοκρατίας και ετοιμάζονταν να προκηρύξουν τη φετινή διοργάνωση, δέχτηκαν ένα εξώδικο από την εταιρεία που διοργάνωνε τα τελευταία χρόνια το μουσικό φεστιβάλ, το οποίο αναφέρει ότι, βάσει συμβολαίου έχει το δικαίωμα να συνεχίσει τη διοργάνωση για δύο ακόμη χρόνια. Αυτή τη στιγμή αρμόδια δικηγόρος ετοιμάζει την απάντηση του Δήμου, ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί κι αυτός ο …σκόπελος και να προχωρήσουν στην προκήρυξη, ο καιρός πλησιάζει έχουν μείνει μόνο 4,5 μήνες.
Ο Δήμος Νεστορίου δε είναι διατεθειμένος να συνεχίσει με την ίδια εταιρεία, μιας και οι οφειλές είναι μεγάλες, 19 χιλιάδες ευρώ από τα εισιτήρια και περίπου 17 χιλιάδες ευρώ από την ενοικίαση του εστιατορίου. Ακόμη πολλές επιχειρήσεις που συνεργάστηκαν με το φεστιβάλ είναι απλήρωτες και οι επιχειρηματίες ζητούν από τον δήμο να πληρώσει τα χρέη!
Πριν λίγες ημέρες έγινε σύσκεψη με όλους τους παλιούς δημάρχους και συζήτησαν για τα παλιά χρόνια, όταν το River Party δεν είχε γιγαντωθεί όπως σήμερα και όλα γινόταν από εθελοντές. “Κάτι τέτοιο σήμερα δεν μπορεί να γίνει, καθώς για τη διοργάνωση στο μέγεθος που είναι τώρα απαιτούνται πάνε από 150 εθελοντές, που όμως δεν υπάρχουν σε τόσο μεγάλο αριθμό στο Νεστόριο” δήλωσε στο ΦΟΥΙΤ ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος.

 

 

 

One Comment

Back to top button