Οι Cranberries κυκλοφορούν νέο άλμπουμ μετά τον θάνατο της Dolores O’Riordan

Oι Cranberries  θα προχωρήσουν στην κυκλοφορία καινούργιου άλμπουμ και στην επανακυκλοφορία του άλμπουμ με το οποίο έκαναν το ντεμπούτο τους, του «Everybody Else Is Doing It So Why Can’t We».

Είχαν αναστείλει την επανακυκλοφορία αυτού του άλμπουμ μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, της Ντολόρες Ο’Ριόρνταν, το Ιανουάριο που μας πέρασε. Τα μέλη της μπάντας είπαν, σύμφωνα με το The Rolling Stone, ότι ήδη δούλευαν για καινούργιο άλμπουμ όταν πέθανε η Ντολόρες. «Αν όλα πάνε καλά, ελπίζουμε να έχουμε τελειώσει και να παρουσιάσουμε αυτό το καινούργιο άλμπουμ τους πρώτους μήνες του 2019» ενημέρωσαν.

«Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσαμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Το σκεφτήκαμε κι αποφασίσαμε ότι αυτό είναι κάτι που αρχίσαμε σαν μπάντα μαζί με την Ντολόρες και πρέπει να προχωρήσουμε και να το τελειώσουμε. Άρα, το πλάνο είναι αυτό, να τελειώσουμε το πρότζεκτ και να έχουμε την επετειακή έκδοση του άλμπουμ (του άλμπουμ με το οποίο έκαναν το ντεμπούτο τους), για την 25η επέτειό μας, αργότερα μέσα σ’ αυτή τη χρονιά» διευκρίνισαν.

ΑΠΕ

shares