ΑθλητικάΚαστοριάΝεστόριο

Ο Εθνικός Βασιλειάδας νίκησε 2-1 τον Νέστωρ Νεστορίου μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα

Μετά από ένα συναρπαστικό και εξίσου εντυπωσιακό παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, δοκάρια, χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες και κοντράστ συναισθημάτων, ο Εθνικός πέτυχε μια σπουδαία νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, επιστρέφοντας στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Μια νίκη απόλυτα δίκαιη καθώς η ομάδα μας είχε 4 δοκάρια (2 Παναγούλιας Α., 2 Στυλιάδης Π.) και χαμένο πέναλτι. Τελικά ο Εθνικός λυτρώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94‘) κι αυτό γιατί ο Αντωνίου Δ. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ από πλάγια θέση, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η ομάδα της Βασιλειάδας στο πρώτο μέρος προηγήθηκε στο 34′ με σουτ και πάλι από τον Αντωνίου Δ. για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 72ο λεπτό, ενώ είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι για τον Εθνικό καθώς ο τερματοφύλακας του Νεστορίου απέκρουσε το πέναλτι του Ιωάννου Ζ. .

Στη συνέχεια και μετά το 1-1 παρακολουθήσαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την μπαλα πάνω κάτω με την ομάδα του Νεστορίου να βγαίνει επικίνδυνα στη κόντρα και να δημιουργεί και αυτή προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ (1 δοκάρι), και ο Εθνικός να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με κεφάλια του Ιωάννου Ζ. και σουτ του Σισκόπουλου Α..

Τελικά ο Εθνικός στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το νικητήριο γκολ.

 

 

Back to top button