ΑθλητικάΚαστοριά

Επίσκεψη 2ου Λυκείου Κέρκυρας στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

Με μια έκπληξη ξεκίνησε η προπόνηση της ημέρας, για τους αθλητές και τους προπονητές του Ν.Ο.Κ. Μαθητές της Α’ και της Β’ τάξης του 2ου Λυκείου Κέρκυρας επισκέφτηκαν τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ. στα πλαίσια της τετραήμερης εκδρομής τους στην πόλη της Καστοριάς.

Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ. και τα παιδιά αντίκρυσαν για πρώτη φορά ναυταθλητικές εγκαταστάσεις ενός κωπηλατικού σωματείου. Τα παιδιά και οι καθηγητές τους δεν έκρυψαν το  δέος τους, από την ιστορικότητα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, τις πολύχρονες και σημαντικότατες επιτυχίες του, αλλά και το πλήθος αθλητών που ασχολούνται σήμερα με το άθλημα της κωπηλασίας.

Έκπληξη όμως επιφύλασε η ημέρα και στους μαθητές και καθηγητές από την Κέρκυρα, μιας και είχαν όλοι τη χαρά και την τιμή να δουν και να συνομιλήσουν με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Καστοριά, την αθλήτρια της Εθνικής μας Ομάδας, Εμμανουηλίδου Μέι. Η Καστοριανή πρωταθλήτρια, η οποία προπονείται για λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ., λίγο πριν την αναχώρησή της για το προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας, έδωσε με το δικό της μοναδικό τρόπο στους νεαρούς μαθητές να καταλάβουν πως το μυστικό της επιτυχίας της, αλλά και κάθε επιτυχίας στη ζωή, δεν είναι άλλο παρά η θέση ξεκάθαρων στόχων και η συνεχής προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, με όσες θυσίες κι αν απαιτηθούν.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς για ακόμα μία φορά έδειξε την εξωστρέφεια που διέπει το έργο του και με μεγάλη χαρά προέβαλε την ιστορία των 60 χρόνων από την ίδρυσή του, αλλά ταυτόχρονα και το τόσο σπουδαίο άθλημα της κωπηλασίας.

nokastorias.wordpress.com

 

 

Back to top button