ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Touch the sky”: Dj’s Music Festival στον Άι Θανάση

Έρχεται στην Καστοριά  το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ “Touch the sky”, που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Iscreamradio

Μετά το πετυχημένο και αξιοζήλευτο Εν πλω Boat Party που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας το καλοκαίρι του 2016, απογειωνόμαστε αυτή τη φορά στο Cafe Bar του Αγίου Αθανασίου για να απολαύσουμε την απεριόριστη – πανοραμική Θεά της πόλης της Καστοριάς ταυτόχρονα με μουσικές επιλογές από τους πιο διακεκριμένους Dj’s και μουσικούς της πόλης. Σας περιμένουμε στηρίζοντας όλοι μαζί το κάτι διαφορετικό.

Σας ενημερώνουμε ότι το event θα ξεκινήσει στις 19:00, 31.03.2018, ημέρα Σάββατο και θα μεταδίδεται live στη σελίδα του Iscreamradio.

Σας προτείνουμε να προμηθευτείτε εισιτήρια στο άμεσο μέλλον λόγω μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στέλνοντας μήνυμα είτε στη σελίδα του Iscreamradio είτε σε κάποιον από τους διοργανωτές, παράγοντες, Dj’s.
Zisis Pitas, Petros Totonidis, Panos Panidis, George Tzatzis, Efthimis Kasapis, Ellie Papastergiou, Miltiadis Tokatlidis
Επίσης σημεία προπώλησης εισιτηρίων έχουν οριστεί το Stardust All Day Bar στην πόλη της Καστοριάς και το La Maison στη πόλη του Άργους Ορεστικού.

Για όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητο έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το Taxitime στα τηλέφωνα 2467082100 και 18300 από την έναρξη μέχρι και τη λήξη του event ώστε να μπορείτε να μεταφερθείτε από την πόλη στον εν λόγω χώρο με 4 euro τα 4 άτομα χωρίς διπλή χρέωση μετά τα μεσάνυχτα.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 31.3 από τις 19.00 το απόγευμα κ μέχρι την λήξη του festival γύρω στις 7.00 το πρωί το ΤΑΧΙΤΙΜΕ 2467082100 κ 18300 σας φέρνει στον Αγ.Αθανάσιο με το ποσό των 4 εu στα 4 άτομα [1εu το άτομο ] κ χωρίς διπλή χρέωση μετά τις 00.00 www.iscreamradio.com ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Back to top button