Στη Ρωσία η Μαρία Αντωνίου ως διεθνής παρατηρήτρια των προεδρικών εκλογών (φωτο)

 

Προσκεκλημένη του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Μαρία Αντωνίου βρίσκεται στην Μόσχα, ως Διεθνής Παρατηρήτρια των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Μαζί με τον συνάδελφό της Βουλευτή κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, θα συμμετέχουν στην παρατήρηση της εκλογικής διαδικασίας, ανάμεσα σε άλλους βουλευτές, πολιτικούς εμπειρογνώμονες και σημαντικές προσωπικότητες, συμβάλλοντας  στην ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, στην εξασφάλιση της διαφάνειας των εκλογικών διαδικασιών,

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο (επάνω) είναι από την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Διεθνών Σχέσεων της Ρωσικής Δούμα, Leonid Eduardovich Slutsky.

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Με βασανίζει το ερώτημα εάν η κ. Αντωνίου διαπιστώσει κάτι θα μπορέσει, όχι να το καταγγείλει, άλλα να το αναφέρει; Η Φωτογραφία δείχνει ότι οι Ρώσοι γνωρίζουν άριστα από δημοσία διπλωματία και ζητούν από την διεθνή επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων να επικυρώσει το 70 -70. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Η φωτογραφία της κ Αντωνίου επιβεβαιώνει και το αποτέλεσμα.
    Τα σεβη μου!

    Υ.Γ και κάτι άλλο! Ανάλογη φωτογραφία βρήκαν και τα άλλα μέλη της διεθνούς αποστολής;

shares