Καστοριά

Ευχαριστήριο του ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων στις Οδικές Μεταφορές Νομού Καστοριάς!

Αγαπητοί φίλοι, γνωρίζετε πως καιρό τώρα στην Καστοριά υπάρχει το Συνδικάτο Εργαζομένων στις Οδικές Μεταφορές, με κύριο σκοπό την διασφάλιση όλων εκείνων που ασχολούνται με τις μεταφορές και μοχθούν για το άρτιο αποτέλεσμα τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες σε κάθε είδους υπηρεσία μεταφοράς είτε αυτή αφορά επιβατικό κοινό ή ακόμα και την μεταφορά αντικειμένων!

Ως πρόεδρος του συνδικάτου αυτού, που πιστεύω φέρει αυτήν την υψηλή ευθύνη τόσο για τα δικαιώματα των εργαζομένων στον κλάδο, αλλά και για την ποιότητα στις μεταφορές για ευχαριστημένο κοινό, θα ήθελα με όλη μου την καρδιά, να απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε κάποια από τα μέλη μας, που στηρίζουν το έργο μας όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά, προσφέροντας από το υστέρημα τους τον οβολό τους για τις ανάγκες του συνδικάτου μας!

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστώ θερμά αλλά και να διαβεβαιώσω πως ως Δ.Σ θα είμαστε κοντά και δίπλα σε κάθε εργαζόμενο στις μεταφορές. Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα εξής μέλη για την οικονομική συνεισφορά τους:
Θεόδωρο Καραμάνη
Θωμά Κατσανόπουλο
Ιωάννη Σωτηρόπουλο
Βασίλειο Παπαδόπουλο
Πασχάλη Κατσαούνη
Ιωάννη Ρισμάνη
Ιορδάνη Νικολαίδη
Αθανάσιο Τρυφόπουλο
Αθανάσιο Λάιο
Σταύρο Καστόπουλο
Παναγιώτη Κάσσαρη
Κωνσταντίνο Λιούνη
Κωνσταντίνο Κάσσο
Βαγγέλη Πλιούμπη
Βάιο Τσακιρίδη
Πολύκαρπο Πουρσανίδη
Σταύρο Παούνη
Κλουσιάδη Βασίλειο
Στεργιόπουλο Αργύρη

Με εξαιρετική και συναδελφική εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                         ο Αντιπρόεδρος                         ο ΓΓ.
ΚΟΝΤΟΣ Β.                      ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Θ.              ΚΑΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

Back to top button