ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Το κυνοφιλικό σεμινάριο και οι επίδειξη σκύλων φέρμας (οι νικητές – φωτογραφίες)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τέταρτο κατά σειρά Κυνοφιλικό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σύλλογος Καστοριάς το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στην Εύξεινο Λέσχη Μεσοποταμίας πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με εισηγητές τον Γιάππο Αχιλλέα και τον Νιάνιο Γαβριήλ με κεντρικό θέμα την μορφολογία του σέττερ.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στην αγροτική περιοχή του Χιλιοδένδρου Καστοριάς έγινε επίδειξη σκύλων φέρμας παρουσία των Γιάππου Αχιλλέα, Νιάνιου Γαβριήλ και πλήθος κυνόφιλων που έφεραν σκύλους Αγγλικών και Ηπειρωτικών φυλών.
Ξεχώρισαν για τις Ηπειρωτικές φυλές:
1ος- Big, επανιέλ του Μαστορίδη Μάκη
2ος- Nina, κούρτσχαρ του Κατσούτα Σπύρου
Ξεχώρισαν για τις Αγγλικές φυλές:
1ος- Snaider, σέττερ του Βάσσου Βασίλη
2ος- Alvis, σέττερ του Σωτηρίου Πέτρου
3ος- Lina, σέττερ του Παπανικολάου Νίκου με κυναγωγό τον Μαστορίδη Μάκη
Σκυλιά που εντυπωσίασαν ήταν: Oscar του Μουντούση Μιχάλη, Kora του Γεωργιάδη Λευτέρη, Olaf του Μπαρού Δημήτρη, Bleg Di Lou Mario του Μαστορίδη Μάκη, Sira του Σωτηρίου Πέτρου, Tzina του Μηλούση Μιχάλη, Demis του Τσιτσιλώνη Γιώργου, Beba και Megas του Γεωργιάδη Λευτέρη, Oscar και Kika του Μουντούση Μιχάλη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά….
-τον κ. Νιάνιο Γαβριήλ και τον κ. Γιάππο Αχιλλέα εισηγητές του Κυνοφιλικού Σεμιναρίου και μέρος πια της εκδήλωσης μιας και έδωσαν ξεχωριστή παρουσία για τρίτη φορά
-τον κ. Παπαθανασόπουλο Μάριο,ιδιοκτήτη της SUNBIRD και μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης που για ακόμη μία χρονιά μας έκανε δωρέα έξι σκυλοτροφών της Atletic Dog, που μετά από κλήρωση κέρδισαν έξι συμμετέχοντες του σεμιναρίου
-τους δεκάδες φίλους που συμμετείχαν και υποστήριξαν την εκδήλωση (παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες), οι οποίοι ξεπέρασαν τα όρια του Συλλόγου μας, καθώς πέρα από τα μέλη μας υπήρχαν συμμετέχοντες κυνόφιλοι από την Φλώρινα, την Βέροια και άλλους γειτονικούς Νομούς.
Σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία!

 

 

 

Back to top button