Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Βρήκαμε το ιδανικό μέρος για το κολυμβητήριο – Λίγο σκάψιμο θέλει! (φωτογραφίες)

Κάθε φορά που βρέχει το μέρος γεμίζει νερά, λίγο σκάψιμο θέλει και νάτο, έτοιμο το κολυμβητήριο. Πρόκειται για τον χώρο επί της Λεωφόρου των Κύκνων, απέναντι από τη ΔΕΗ. Όπως μας καταγγέλουν οι περίοικοι με κάθε ψιλόβροχο γίνεται αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες,  ενώ το καλοκαίρι αντίθετα τους “πνίγει” η σκόνη. Μας επισήμαναν ακόμη ότι το μέρος είναι χαρακτηρισμένο πάρκο, όμως μετατρέπετε σιγά-σιγά σε νεκροταφείο αυτοκίνητων από εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Φ.

2 Comments

  1. Λέτε να είναι το μοναδικό σημείο ; Δυστυχώς έχουν καταντήσει την πόλη μας “ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΜΝΕΣ” . Όπου κι αν γυρίσεις όπου κι αν σταθείς λίμνες θα συναντήσεις και σίγουρα θα καταβραχείς (από ασυνείδητους οδηγούς που δεν υπολογίζουν τους πεζούς)

  2. στη τελευταια φωτογραφιας σας φαινεται η σημανση της υπηρεσιας που οριοθετησε το σημειο για να παρεμβει με αμμοχαλικοστρωσεις. Οσο υπαρχει νερο δε μπορει να επεμβει μηχανημα και τα χαλικια παραμενουν οπως τα ερριξαν τα φορτηγα. καλη η γκρινια οταν συνοδευεται με πληρες ρεπορταζ αναδεικνυοντας την αληθεια.

Back to top button