Μάφιν με μπισκότα από την Ελεάννα Βλαχοπούλου
ΥΛΙΚΑ
12 μπισκότα παπαδοπούλου γεμιστά με σοκολάτα
125 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
200 γρ ζάχαρη
3 μέτρια αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 κουτ γλυκ μπέικιν πάουντερ
350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια
Λίγο αλάτιΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια φόρμα με 12 θήκες βάζουμε χαρτάκια ψησίματος.Ανοίγουμε τα μπισκότα και στην κάθε θήκη βάζουμε το μπισκότο με την σοκολάτα προς τα επάνω.
12 μπισκότα παπαδοπούλου γεμιστά με σοκολάτα
125 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
200 γρ ζάχαρη
3 μέτρια αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 κουτ γλυκ μπέικιν πάουντερ
350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια
Λίγο αλάτιΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια φόρμα με 12 θήκες βάζουμε χαρτάκια ψησίματος.Ανοίγουμε τα μπισκότα και στην κάθε θήκη βάζουμε το μπισκότο με την σοκολάτα προς τα επάνω.
Τα υπόλοιπα μπισκότα τα σπάμε με τα χερια μας ή τα αλέθουμε στο μπλέντερ. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε ενα ενα τα αυγά. Σταματάμε “κατόπιν το μίξερ και με μια μαρίζ ενσωματώνουμε το γιαούρτι, την βανίλια το αλεύρι και το μπέικιν κοσκινισμένα και το αλάτι. Ανακατεύουμε πολύ καλά ,ρίχνουμε τέλος και τα μπισκότα και γεμίζουμε τις θήκες μέχρι επάνω . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα για 20 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ