Η αμφιλεγόμενη «Μαρία Μαγδαληνή» έρχεται στις αίθουσες (trailer)

Το πνευματικό ταξίδι της Μαρίας Μαγδαληνής από τη στιγμή που φεύγει από το μικρό χωριό της για να ακολουθήσει τον Χριστό ως τα γεγονότα της Ιερουσαλήμ που σημάδεψαν τη ζωή της.

Ο Γκαρθ Ντέιβις συνεργάζεται με τους επιτυχημένους παραγωγούς των ταινιών «Lion» και «Ο Λόγος του Βασιλιά» και σκηνοθετεί το ανθρώπινο πορτρέτο μιας από τις πλέον αινιγματικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στην Ιστορία.

Η Ρούνεϊ Μάρα, στην ιδιαίτερη αυτή βιογραφία, υποδύεται τη Μαρία, μια νεαρή γυναίκα που αναζητά ένα νέο τρόπο ζωής και, αψηφώντας τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής της οικογένειας, γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο (στο ρόλο ο Χοακίν Φίνιξ). Σύντομα, η Μαρία βρίσκει τη θέση της μέσα στο κίνημα και το πνευματικό της ταξίδι την τοποθετεί στην καρδιά μιας ιστορίας που θα τη φέρει αντιμέτωπη με το πεπρωμένο του Ιησού και τη δική της θέση σ’ αυτό.

Η ανείπωτη ιστορία της Μαρία Μαγδαληνής, της πιστής ακολούθου του Ιησού, για πρώτη φορά θα ακουστεί, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η ιστορία του Ιησού Χριστού ως γνωστό, έχει εμπνεύσει γενιές και γενιές σκηνοθετών, μεταξύ αυτών τον Πιέρ Πάολο Παζολίνι, τον Μάρτιν Σκορσέζε αλλά και τον Μελ Γκίμπσον με την μεγάλη εμπορική επιτυχία «Τα Πάθη του Χριστού».

Τον πολύ απαιτητικό ρόλο του Ιησού ερμηνεύει ο Χοακίν Φοίνιξ και του Πέτρου ο Τσιουέτελ Ετζιοφόρ, ο οποίος θεωρεί πως το βασικό μήνυμα της ταινίας, είναι: ας επιστρέψουμε στις βασικές αξίες και ας αφήσουμε στην άκρη έριδες, μίση και τάσεις εκδίκησης.

shares