Η ανακοίνωση της οικογένειας Σουμάχερ τέσσερα χρόνια μετά

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έχει προτιμήσει την σιωπή μετά το ατύχημα που είχε ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 το 2013.

Η μόνη πληροφορία που ήρθε στη δημοσιότητα δια μέσου της εκπροσώπου, Sabine Kehm ήταν τον Ιούλιο του 2014 όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η ίδια η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους στην Γενεύη.

Τώρα, η εκπρόσωπος της οικογένειας σπάει τη σιωπή της με σκοπό να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έχουν στηρίξει την οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν (την κατάσταση της υγείας του) ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια» αναφέρει χαρακτηριστικά η Sabine Kehm.

Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι οδηγοί της F1 προετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια νέα σεζόν στην Αυστραλία αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από ένα διάλειμμα τριών μηνών.

koutipandoras.gr

shares