ΑθλητικάΕλλάδα

Αμετακίνητος ο Βασιλειάδης

Οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο θυμίζουν κατά πολύ μια παρτίδα… σκάκι! Από τη μία η σταθερή και πάγια θέση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για τις έγγραφες δεσμεύσεις που έχει ζητήσει από τις ΠΑΕ, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και από την άλλη η στάση ορισμένων ομάδων που δεν υπέγραψαν.

Όπως έγινε γνωστό Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ξάνθη δεν υπέγραψαν τις δεσμεύσεις, ενώ η ΑΕΛ είχε αντιρρήσεις σε κάποια άρθρα. Η Super League βλέποντας αυτές τις εξελίξεις θα καλέσει την ερχόμενη βδομάδα έκτακτο ΔΣ για να συζητήσουν για το μείζον θέμα.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις, παρόλα αυτά, όμως, δεν έχει πάρει κάποια θέση. Να θυμίσουμε άλλωστε ότι πρόσφατα σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι για τον ίδιο και την κυβέρνηση, πέραν του πολιτικού κόστους που είναι διατεθειμένοι να πάρουν, δεν τους βιάζει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν οι σωστές βάσεις, ώστε από το νέο πρωτάθλημα να εξαλειφθούν όλα αυτά τα φαινόμενα, που έχουμε δει φέτος στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Οπερ σημαίνει ότι ο υφυπουργός παραμένει σταθερός στις απόψεις τους και αν δεν αλλάξουν άποψη οι ομάδες είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε σε αδιέξοδο…

ΑΠΕ

Back to top button