ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Χρηστίδης και Περιβολάρης στην “Fur Excellence in Athens 2018”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη, Παύλος Χρηστίδης και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη Καστοριάς, Παντελής Περιβολάρης επισκέφτηκαν την Έκθεση Γούνας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στο χώρο του αεροδρομίου της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος». Στις συνομιλίες που είχαν με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, Αθανάσιο Μαλεγκάνο, τον Γενικό Γραμματέα Γ. Χατζησυμεωνίδη, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που υπάρχουν στις ελληνικές εξαγωγές και την ελληνική επιχειρηματικότητα, την βαριά φορολογία και την έλλειψη χρηματοδότησης και την απουσία σχεδίου από την ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων. Την ίδια στιγμή, που η Τουρκία χρηματοδοτεί δράσεις Τούρκων ανταγωνιστών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: «Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής, σε αυτούς που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας».

Ο Παντελής Περιβολάρης τόνισε: «Εδώ και τρία χρόνια ακούμε τα ίδια λόγια από την Κυβέρνηση. Ωστόσο, η φορολογία παραμένει βαριά, η έλλειψη χρηματοδότησης είναι μία σταθερά και η ελληνική γούνα, που αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας της Δυτικής Μακεδονίας έχει πολλά προβλήματα την ώρα που πρέπει να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα, για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας σε έναν τόπο με την υψηλότερη ανεργία στη χώρα».

 

 

 

Back to top button