ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Βόλεϊ: Μεγάλη νίκη των κορασίδων μας επί της Βέροιας στα final four της ΕΣΠΕΜ ( φωτογραφίες )

Με το δεξί ξεκίνησαν οι Κορασίδες της ΑΠ Καστοριάς τους αγώνες μπαράζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ .Τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου επικράτησαν με 3-1 σετ του Ποσειδώνα Βέροιας σε ένα κατάμεστο γήπεδο από ένθερμους φιλάθλους του βόλεϊ , οι οποίοι δημιούργησαν μια εκπληκτική  ατμόσφαιρα!

Οι κορασίδες μας ξεκίνησαν δυνατά στο 1ο σετ  με 25 – 19 , δείχνοντας στην αντίπαλη ομάδα ότι είναι αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη. Το 2ο σετ κύλησε αμήχανα για την ομάδα μας, με τις Βεροιώτισες  να παρουσιάζονται δυνατότερες  σε όλα τα επίπεδα και να επικρατούν εύκολα με 25-16. Ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα εξελιχθεί σε ντέρμπι ,τα κορίτσια μας επέδειξαν υποδειγματική συγκέντρωση και ήταν σαρωτικές στα 2 επόμενα σετ (25-15, 25-18).

Το 3 – 1 έναντι του ΑΣ Ποσειδώνα Βέροιας τοποθετεί την ΑΠ Καστοριάς επικεφαλής στην κούρσα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.

α/α Ομάδα Αγώνες Ν3 Ν2 Η1 Η0 Μηδεν. ΣΕΤ Βαθμοί
1  ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1 1 3-1 3
2 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 1 1 4-4 3
3 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 1 1

Συνθέσεις : ΑΠ Καστοριάς:(Φωτόπουλος) Ήργη Φ.,Παπαδοπούλου Β.,Μέλλιου Α.,Φωτοπούλου Μ.,Ήργη Α.,Καλαφατίδου Κ.,Τούσκα Α.,Δημητριάδη Ό.,Καταραχιά Ε.,Μυλωνά Μ.,Παπαφιλίππου Β.,Τζήμα Β.,Ζούνη Α.(libero),Κιοσλή Ζ.,(libero).

Το επόμενο παιχνίδι Σάββατο 31/03/18 ώρα 14:00 στο ΔΑΚ Κιλκίς

ΑΣ Αίας Κιλκίς – ΑΠ Καστοριάς

Ρεπό : ΑΣ Ποσειδών Βέροιας

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

Back to top button