ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστίες και αιχμές της Ομόνοιας Βογατσικού για τον τελικό του κυπέλλου

Ως Δ.Σ. του Α.Π.Ε.Σ. “Ομόνοια” Βογατσικού θα θέλαμε αρχικά να συγχαρούμε την ομάδα και την διοίκηση του “Ηρακλή” Πολυκάρπης για την νίκη τους και την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Κυπέλλου. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε την καλή πορεία σας και να κατακτήσετε και άλλους από τους στόχους που έχετε θέσει ως σύλλογος και ως ομάδα και να κάνετε περήφανο ολόκληρο τον νομό Καστοριάς.
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους παίκτες, στα παιδιά μας, που πάλεψαν και έφτασαν στον Τελικό. Όσον αφορά το θέμα “τύχη” χάρη στο οποίο κάποιοι αναφέρουν πως φτάσατε στον τελικό, έχουμε να πούμε πως η ζωή σου φέρνει με την μορφή της τύχης αυτά που αξίζεις. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι στον τελικό φτάσατε γιατί το αξίζετε. Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη χαρά που μας δώσατε και κάνατε ένα ολόκληρο χωριό να ζει στους ρυθμούς του Κυπέλλου.
Ακόμη ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στον “κόσμο” που είναι δίπλα μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, λοιπόν, όλους αυτούς που είναι δίπλα μας σε κάθε κίνηση της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ” , όλους εσάς που κατακλύσατε το γήπεδο της Καστοριάς, τους 1000 και πλέον ανθρώπους ,που κατά κύριο λόγο ήταν εκεί για να υποστηρίξουν την ομάδα μας. Ευχαριστούμε για τον παλμό που δώσατε στο γήπεδο και κάνατε όλους να χαρακτηρίζουν τον φετινό τελικό ως τον πιο επιτυχημένο!Ευχαριστούμε για τις προετοιμασίες που κάνατε όλον αυτό τον καιρό και για τον κόσμιο χαρακτήρα σας, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην κερκίδα μας την περιφερειακή σύμβουλο κυρία Αμαλία Κούσκουρα και τον δήμαρχο του Δήμου Άργους Ορεστικού κύριο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου. Επίσης, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για εμάς η στήριξη που δεχθήκαμε από τον κόσμο που έφτασε από πολλά μέρη του νομού Καστοριάς αλλά και της Κοζάνης για να υποστηρίξει την “Ομόνοια” Βογατσικού.
Συγχαρητήρια στα χορευτικα τμήματα που παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Ευχαριστούμε τις Κυρίες του χορευτικού Βογατσικού και ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και σε άλλες εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε ως σύλλογος.
Ωστόσο, επειδή σαν σύλλογος δεν μας αρέσουν τα “δήθεν”, θέλουμε να είμαστε πάντα αυθεντικοί και δεν είμαστε από αυτούς που “εκεί που φτύνουν, εκεί γλείφουν”, έχουμε να πούμε δυο – τρία “πραγματάκια” και σε αυτούς που θέλησαν να μας χαλάσουν την χαρά που έχουμε για την πορεία της Ομάδας μας.
Λυπόμαστε πολύ για την κατάσταση που υπήρχε μέσα στο γήπεδο με την προκατειλημμένη στάση της αστυνομικής δύναμης που είχε κατακλύσει κυρίως την πλευρά της δικής μας κερκίδας, λες και οι οπαδοί μας είναι εγκληματίες.
Επίσης κύριοι της Ε.Π.Σ. Καστοριάς θα θέλαμε να πούμε ότι καλό είναι να μην εκφράζετε τόσο έντονα τα συναισθήματα σας,τουλάχιστον όχι μπροστά μας, σε περιπτώσεις όπως το γκολ που βάλαμε και αμέσως δείξατε την δυσαρέσκεια σας και το χαμόγελο επέστρεψε στα πρόσωπά σας με την αλλαγή του σκορ. Κρατήστε τουλάχιστον τους τύπους!
Δεν ζητάμε καμία εύνοια μόνο δικαιοσύνη και ίση αντιμετώπιση ΟΛΩΝ των ομάδων! Ακόμη θα θέλαμε να σας πούμε πως είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τα παιδιά μας και για τον χαρακτήρα του καθενός ξεχωριστά. Δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα, λοιπόν, να χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς, του τύπου “καραγκιοζάκο”, για ΚΑΝΕΝΑ από τα παιδιά μας και να χαρακτηρίζετε με ύβρεις τον αρχηγό της ομάδας μας και πως δεν του αξίζει αυτή η θέση, επειδή εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και λένε ευθέως την άποψη τους όταν αδικούνται.
Είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και όποιος έρχεται σε αντιπαράθεση με μέλος αυτής, θα μας βρίσκει όλους, ενωμένους απέναντί του! Μέλη αυτής της οικογένειας δεν είναι μόνο οι παίκτες και η Διοίκηση αλλά και όλοι οι “φίλοι” μας που μας ακολουθούν. Τέλος, τα μονομερή σφυρίγματα του δευτέρου ημιχρόνου συνέβαλαν κατά πολύ στην εξέλιξη του αγώνα. Σκεφτείτε τουλάχιστον πώς με τέτοιες ενέργειες δημιουργείται ένταση εντός και εκτός γηπέδου.
Εν κατακλείδι, συγχαρητήρια και πάλι στον “Ηρακλή” Πολυκάρπης για την νίκη τους, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που στηρίζουν και δίνουν την ψυχή τους για την “ΟΜΟΝΟΙΑ” και υποσχόμαστε όσα εμπόδια και αν μας “βάζουν” εμείς θα προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της αγάπης σας και των προσδοκιών σας.
Με εκτίμηση
το Δ.Σ του Α.Π.Ε.Σ. “ΟΜΟΝΟΙΑ”ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ

 

 

 

Back to top button