Η επίσκεψη Κώστα Σκρέκα στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Την Καστοριά επισκέφθηκε σήμερα ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, με τον οποίον ηΜαρία Αντωνίου είχανε την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Καστοριάς, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία σημαντική σύσκεψη στο Επιμελητήριο με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Σε δηλώσεις της, μετά το πέρας όλων των συναντήσεων, η Μαρία Αντωνίου ανέφερες:
Η καταστροφική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφήνει δυστυχώς το στίγμα της πολιτικής ανυπαρξίας της και στην Καστοριά, όπου για πολλές δεκαετίες χτυπάει η καρδιά της παραγωγικότητας, της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα. Σχεδιάζουμε προσεκτικά την επόμενη μέρα καταγράφοντας καθημερινά προβλήματα και ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.
Επεξεργαζόμαστε και προβάλλουμε ανά τομέα ρεαλιστικές και συγκεκριμένες θέσεις. Αναδεικνύουμε εκείνες που αποτελούν άμεση προτεραιότητα. Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Διαδίδουμε έναν λόγο αυθεντικό, καθημερινό και πειστικό. Με αλήθεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλά και με αισιοδοξία που να εμπνέει.
Και όλα αυτά γιατί, αργά ή γρήγορα, έρχεται η πολιτική αλλαγή και η λύτρωση για τη χώρα μας. Με τη Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

 

shares