Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Σημαντικές συναντήσεις Παναγιώτη Κώττα για θέματα τουρισμού (φωτο)

Με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον Γ.Γ. του ΕΟΤ Κώστα Τσέγα συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Κώττας

Σημαντικές επαφές και συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του τουριστικού τομέα πραγματοποίησε την εβδομάδα που πέρασε, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Απασχόλησης – Εμπορίου και Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της  Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Κοζάνη για τον εορτασμό της επετείου της 25 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Υπουργό για τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και προοπτική της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Κουντουρά εξεδήλωσε την πρόθεσή της να επισκεφτεί το συντομότερο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και να γνωρίσει εκ του σύνεγγυς και σε βάθος τον προορισμό.

Την Πέμπτη 22/03/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Κώττας επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. Κωνσταντίνο Τσέγα στην Αθήνα, με αντικείμενο συζήτησης το σχεδιασμό και την ανάπτυξη βιώσιμων δράσεων καθώς και την οργάνωση όλων των ενεργειών που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και στην τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του Ε.Ο.Τ. για στενή συνεργασία με την Περιφέρεια, με στόχο την παροχή τεχνοκρατικής βοήθειας σε ζητήματα σχεδιασμού και εφαρμογής του προγράμματος τουριστικής προβολής και την ανάδειξή της ως τόπο ποιοτικού προορισμού 365 ημερών, μέσα από την ανάπτυξη των σημαντικών θεματικών τουριστικών προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας.

Back to top button