ΕκδηλώσειςΚαστοριά

«Μία Ζεστή Αγκαλιά για το παιδί»: Ημερίδα του Κέλετρον αγάπη για το παιδί

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον αγάπη για το παιδί»,  στα πλαίσια υλοποίησης κοινωνικών δράσεων για ευπαθείς ομάδες  (οικογένειες με ανήλικα παιδιά) στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα : Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το παιδί» -Ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας φροντίδας (Κ.Η.Φ.), το οποίο υλοποίησε ο οργανισμός το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος- Νοέμβριος 2017 με ιδρυτική δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την χορηγία του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP A.G., όπως επίσης και του νέου πρωτοποριακού προγράμματος «Ηλιαχτίδα ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά , εφήβους και γονείς, (ωφελούμενη ομάδα 230 οικογένειες  με 330 ενηλίκους και 540 ανήλικα παιδιά που έχουν πληγεί από την πολυετή κοινωνικοοικονομική ύφεση) που πρόκειται να υλοποιήσει ο οργανισμός το επόμενο διάστημα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί: Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς (Δημαρχείο), το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 18.30.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο/ενδιαφερόμενη.

Πληροφορίες στα τηλ. 246740039 / 6936937022 καθώς και στις εγκαταστάσεις μας , Λ. Γουναράδων, Χλόη-Καστοριάς, κοντά στα Jumbo Καστοριάς ώρες λειτουργίας 13.00-18.00.

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί

keletronpaidi.gr

ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ                                    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ      

         

 

 

Back to top button