Καστοριά

Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει στο “Let’s do it Greece” (ρεπορτάζ)

Ο Δήμος Καστοριάς και η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου θα συμμετάσχουν στην πανελλήνια  δράση “Let’s do it Greece”

Της Χρύσας Κοσμίδου

Στόχος  της δράσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  29 Απριλίου 2018, είναι να αναδειχθεί η  έννοια του εθελοντισμού, να ενισχυθεί  η αγάπη του κόσμου προς το περιβάλλον, αλλά και να προστατευτεί ο ιστορικός ιστός της πόλης «Στο πλαίσιο αυτό θα καθαριστούν και θα συντηρηθούν διάφοροι δρόμοι από της παραδοσιακές συνοικίες της Καστοριάς, όπως είναι το Απόζαρι και το Ντολτό», ενημέρωσε το μέλος της Εθελοντικήw Ομάδαw του Δήμου Καστοριάς Στέφανος Αγγελής.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει για τρίτη  συνεχομένη χρονιά στη δράση “Let’s do it Greece” και την στηρίζει ενεργά, είτε με καμπάνιες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, είτε με την ανακύκλωση. Ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός πως οι Καστοριανοί πολίτες, τα σχολεία, αλλά και οι περισσότεροι σύλλογοι της περιοχής αγκαλιάζουν το “Let’s do it Greece” «Για εμένα η δράση αυτή σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, δηλαδή να προχωρήσουμε στο κομμάτι του εθελοντισμού, της ανακύκλωσης και διαφόρων άλλων θεμάτων. Στην ουσία να γίνουμε καλύτεροι για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τους γύρω μας», συμπλήρωσε ο κ. Αγγελής.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτή τη δράση μπορούν να απευθυνθούν στο Δήμο Καστοριάς και στην Εθελοντική Ομάδα Καστοριάς, μέσω των ηλεκτρονικών ιστοστελίδων τους, είτε τηλεφωνικά στο 24673 51102.

 orizontespress.gr

 

 

Back to top button