ΑθλητικάΚαστοριά

Δύο παίκτες του Κρόνου και ένας του Κάστορα προπονούνται σήμερα με την Εθνική Ελλάδος Κ15

 

Μεγάλη δικαίωση η κλήση τους για προπόνηση με τα χρώματα της νεοσύστατης Εθνικής Κ15

Σε μια εξαιρετική επιβράβευση της πορείας της Μικτής Ομάδας Παίδων “IRIS CATERING” της ΕΠΣ Καστοριάς, που προκρίθηκε για τον θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Ενικών Ομάδων, η Μικτή Ομάδα των Παίδων στην επόμενη Β’ φάση αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου από τη οποία και αποκλείστηκε από την συνέχεια. Μεγάλη δικαίωση όμως αποτελεί η κλήση τριών μελών της, για προπόνηση με τα χρώματα της νεοσύστατης Εθνικής Κ15.

Πιο συγκεκριμένα οι Τόσκος Ευάγγελος, Πήττας Γρηγόριος και Νικολάου Ευάγγελος, θα δώσουν το παρών στην προπόνηση της Εθνικής που θα γίνει αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 13:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι κλήσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του προγράμματος Youth Education & Development της ΕΠΟ με την υποστήριξη της UEFA κλήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μέλη της ομάδας Παίδων της μικτής ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Αξίζει να τονίσουμε πως τα δύο παιδιά, Τόσκος και Νικολάου, προέρχονται από τα τμήματα Υποδομής της Ακαδημίας ΚΡΌΝΟΣ, ενώ ο Πήττας απο την Ακαδημία του ΚΑΣΤΟΡΑ.

ΕΠΣ Καστοριάς

 

 

Back to top button