ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Ασημένιο πανελλήνιο μετάλλιο στον χορό για την 9χρονη Ιωάννα Θεοδωρίδου (φωτογραφίες)

Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της γύρισε από τον εθνικό διαγωνισμό Dance Arts competition, που έλαβε χώρα στην Αθήνα 16,17,18 Μαρτίου στο θέατρο πολυχώρος Άννα Μαρία Καλουτά η σχολή χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη.

Της Θεοδώρα; Κωτσοπούλου 

Η νεαρή μαθήτρια της σχολής, Ιωάννα Θεοδωρίδου 9 ετών, κατέκτησε στην κατηγορία μπαλέτο 7-9 ετών την δεύτερη θέση, αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο.

 Όταν τα παιδιά «διδάσκουν» Πολιτισμό…

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συμμετοχές απ όλες τις κατηγορίες άγγιξαν τις 200, από παιδιά που ήρθαν απ όλη την Ελλάδα, ενώ το επίπεδο του διαγωνισμού ήταν αρκετά υψηλό.

Τα παιδιά της  σχολής χορού, απέδειξαν κατά τη διάρκεια του εθνικού διαγωνισμού  Dance Arts competition  ότι  η ανάδειξη και αξιοποίηση  του μπαλέτου, έχουν ευοίωνο μέλλον όταν καταγράφονται, διδάσκονται και παρουσιάζονται με εμπεριστατωμένο και ποιοτικό τρόπο.

 Χρειάζεται , επιμονή, υπομονή και πειθαρχία

Την ικανοποίηση της δεν έκρυβε για το μεγάλο αυτό επίτευγμα η ιδιοκτήτρια της σχολής χορού κ. Αναστασία Δεληγιάννη καθώς βλέπει οι κόποι της αποδίδουν καρπούς

“Νιώθω για ακόμα μια φορά περήφανη και ιδιαίτερα σ αυτές τις ηλικίες είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις το τι μπορούν να πετύχουν τα παιδιά μου! Παίρνω κουράγιο να συνεχίσω δυναμικά, γιατί όπως λέω πάντα…. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο το μόνο που χρειάζεται είναι, επιμονή, υπομονή και πειθαρχία και πάνω από όλα ήθος για να κατακτήσεις την κορυφή!”

Ομάδα απίστευτης πειθαρχίας, ένας θαυμαστός κόσμος που ανταγωνίζεται το χτες και προκαλεί το αύριο, είναι με λίγα λόγια η ομάδα της σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χορευτικά δρώμενα του εθνικού διαγωνισμού Dance Arts competition αποτελούν μια δροσερή όαση πολιτισμού, έναν δυναμικό και ελπιδοφόρο πυρήνα αντίστασης στα ισοπεδωτικά φαινόμενα της εποχής, αλλά και μια γιορτή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν, τιμούν και σέβονται το μεγαλείο του μπαλέτου.

 

 

Back to top button