Μικρά, εύκολα τραμετζίνι με γαλοπούλα από τον Καστοριανό Σεφ και καθηγητή μαγειρικής Γιώργο Γαβριά
ΥΛΙΚΑ:
- Ψωμί του τοστ χωρίς «κόρα» 1φόρμα
- Ψωμί του τοστ ολικής χωρίς κόρα 1φόρμα
- Τυρί κρέμα 300γρ.
- Γαλοπούλα καπνιστή 500γρ.
- Αγγούρι 1τεμ.
- Τομάτα 1τεμ.
- Μαρούλι 2-3 φύλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Με την βοήθεια ενός πλάστη δουλεύουμε τις φέτες του τοστ σαν να ανοίγουμε «φύλλο». Αλείφουμε το ψωμί με το τυρί κρέμα και προσθέτουμε μια φέτα καπνιστής γαλοπούλας. Αλείφουμε ελαφρώς πάνω από την γαλοπούλα με λίγο τυρί και προσθέτουμε άλλη μια φέτα ψωμιού και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
- Έχοντας λοιπόν δύο φέτες ψωμιού και δύο φέτες γαλοπούλας ξεκινούμε και τυλίγουμε τις τυλίγουμε ρολό. Σφίγγουμε ελαφρώς και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία προσθέτοντας στην σύνθεση λαχανικά και χρώματα.
- Σερβίρουμε σε πιατέλα γαρνίροντας με λαχανικά.
ifantis.gr
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ είναι στην αρχή της εκπομπής “Σεφ στον αέρα”