ΕκδηλώσειςΚαστοριά

«Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»: Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» διοργανώνει την τακτική Πασχαλιάτικη Δράσης του «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα», που θα γίνει στο κατάστημα της κ. ΦΩΤΙΑΔΟΥ Μαρίας, κατόπιν ευγενικής της παραχώρησης, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Καστοριάς, την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 έως και την Μ. Πέμπτη 4 Απριλίου 2018 τις ώρες του εορταστικού ωραρίου.

Η φετινή μας δράση  «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα», συμπίπτει ακριβώς με την συμπλήρωση 4 χρόνων δράσης του οργανισμού μας, στον τομέα της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο και ανάγκη. Μέσα στο διάστημα αυτό φιλοξενήθηκαν δεκάδες παιδιά στη Δομή Ανοικτής Προστασίας (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί» ) στην Καστοριά, Λ. Γουναράδων – Χλόη. Επίσης σε πολλά παιδιά παρασχέθηκε  μαθησιακή υποστήριξη από το «Ανοιχτό Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς – Κοινωνικό Φροντιστήριο, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας με προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα δέχθηκαν υπηρεσίες κοινωνικού λειτουργού και ψυχολόγου και επισιτιστική και υλική συνδρομή μέσα από την Τράπεζα Υποστήριξης του οργανισμού μας και την συμμετοχή μας ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, με επικεφαλή εταίρο την ΠΕ Καστοριάς.

Με την απαράμιλλη σε συνέπεια και σταθερότητα καθημερινή προσφορά των μελών, εθελοντών του, «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», προσκαλεί στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, τους φίλους του από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, να στηρίξουν την δράση «Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα», προσφέροντας στα παιδιά μας λαμπάδες, τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, παιχνίδια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, προσδοκώντας όπως κάθε φορά στην «από καρδιάς» ανταπόκριση τους.

Το κατάστημα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου θα λειτουργήσει τις ώρες του εορταστικού ωραρίου. Οι εθελοντές/ντριες του οργανισμού μας , με φαντασία, μεράκι και πολλά χαμόγελα, έχουν ετοιμάσει πολλές δράσεις δημιουργικής απασχόλησης  για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειες τους που θα επισκεφθούν τον χώρο μας

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ: 2467400039 – 6936937022. Λεωφόρος Γουναράδων, κοντά στα Jumbo Kαστοριάς, ώρες 10:00-14:00.

www.keletropaidi.gr

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί

[email protected]

 

 

 

Back to top button