Ο Κοσμάς Βαρσάμης στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής (δηλώσεις)

Τη σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ), που σύμφωνα με απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου, συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής, ανακοίνωσαν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της  Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Σημειώνεται, εξάλλου, πως στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη, με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Δ/ντες των Κ.Ο και οι ευρωβουλευτές.

Δείτε ΕΔΩ (σε μορφή pdf) τη σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής σε αλφαβητική σειρά

thecaller.gr

Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής μετέχει και Κοσμάς Βαρσάμης ο οποίος δήλωσε:

“Σήμερα ανακοινώθηκε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ στην οποία έχω την τιμή να μετέχω εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκη. Ευελπιστώ ότι θα είναι ένα όργανο πραγματικής ουσιαστικής χάραξης πολιτικής με σεβασμό στο διάλογο και τη διαφορετικότητα όπως απαιτεί ένα σύγχρονο, θεσμικό και πλουραλιστικό κόμμα και δεν θα επαναληφθούν σφάλματα του παρελθόντος.
Η Δημοκρατική Παράταξη ήταν και οφείλει να συνεχίσει να είναι ο εγγυητής της δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της εθνικής ευθύνης απέναντι στην πατρίδα. Με αυτά τα κριτήρια θα πορευτώ και μέσα στο νέο αυτό συλλογικό όργανο.
Καλή δύναμη σε όλους.”

 

 

 

 

 

 

 

shares