Καστοριά – Συνταγή: Νηστίσιμα ρολάκια με μήλο και ψωμί του τοστ

Πανεύκολα και νηστίσιμα ρολάκια με μήλο και ψωμί του τοστ από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
3 κόκκινα μήλα
3 κουτ. σούπας νερό
3 κουτ. σούπας ζάχαρη
12 φέτες του τόστ χωρίς κόρα
ζαχαρη άχνη και κανέλα για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα κόβουμε σε κυβάκια .Τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι αντικολλητικό και προσθέτουμε την ζάχαρη και το νερό. Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαραθούν και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Ανοίγουμε την κάθε φέτα του τοστ με τον πλάστη, όσο πιο λεπτή γίνεται. Βάζουμε μια κουταλιά από την γέμιση και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό.Τα τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Τα πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα και τα τρώμε χλιαρά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

erasitexnies.blogspot.gr

 

 

 

shares