Καστοριάφωτορεπορτάζ

Ευχές σε Λαϊκή, ΚΑΠΗ και Γηροκομείο αντάλλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης (φωτορεπορτάζ – βίντεο)

Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα αντάλλαξε τη Μεγάλη Τετάρτη με ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο χώρο. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Θεόδωρος Μυλωνάς, η Δ/ντρια του Νομικού Προσώπου Μαρία Παπανικολάου, η τμηματάρχης του ΚΑΠΗ Ελένη Μελλίδου  και ο Νοσηλευτής Ιωάννης Σαχινίδης οπού και συνομίλησαν για θέματα που τους απασχολούν και αντάλλαξε ευχές για Καλή Ανάσταση.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά μαζί με το Δ/ντη της Δ/νσης Ανάπτυξης και τον προϊστάμενο του τμήματος Εμπορίου της ΠΕ Καστοριάς συνομίλησε με συμπολίτες μας, αλλά και με παραγωγούς και τους ευχήθηκε για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς, ευχήθηκε σε όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο ίδρυμα καλό Πάσχα και συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για τα προβλήματά που τους απασχολούν, ενώ εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για στήριξη του σημαντικού έργου που παρέχει το ίδρυμα στους συνανθρώπους μας. Ακολούθησε η τέλεση του Ιερού Ευχελαίου από τους Ιερείς εκπροσώπους της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη .

Βίντεο από tragikogreece.blogspot.gr:

Back to top button