Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας Vodafone-Victus (σειρά φωτογραφιών)

 

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας Vodafone-Victus για ρευματοκλοπή που διαπράττει επί σειρά ετών η συγκεκριμένη εταιρεία σε περιοχή του Βογατσικού, για να τροφοδοτήσει με ρεύμα κεραία κινητής τηλεφωνίας. Η ζημία για τον Δήμο Άργους Ορεστικού ξεπερνάει τα 70.000 €.

Την ανακοίνωσε έκανε μέσω Facebook ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου: “Σε μια εποχή που ο Δήμος ζητά από τους δημότες τα 50 και 100 ευρώ των ανταποδοτικών τελών ύδρευσης, όπως οφείλει άλλωστε, θα ήταν αδιανόητο να αφήνει ανενόχλητες πολυεθνικές εταιρείες, με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ, να προσβάλουν και να εκμεταλλεύονται δημόσια περιουσία με απώτερο σκοπό το κέρδος. Σήμερα λοιπόν καταθέσαμε μήνυση εναντίον της εταιρείας Vodafone-Victus για την ρευματοκλοπή που διαπράττει επί σειρά ετών και διακόψαμε την παράνομη παροχή, σεβόμενοι τους δημότες και τις αξίες μας.”

 

One Comment

  1. Κύριε Διευθυντά
    Διαβάζοντας το ρεπορταζ σας εκπλήσομαι και ωφείλω να σας καταθέσω τα όσα έπεσαν προσφάτως στην αντίληψη μου για ανάλογο θέμα.
    Συκγεκριμένα προ 3-5 μηνών ο δήμος Καστοριάς τακτοποίησε ανάλογο θέμα όπου εμπλέκονταν η digea και άλλοι, χωρίς τυμπανοκρουσίες με ηρεμία, χωρίς επικοινωνιακές βόμβες με σοβαρότητα και επ ωφελεία όλων αλλά προτίστως των δημοτών. Βέβαια για πολλούς αυτό μπορεί να είναι μιά άλλη ιστορία που δεν αναδείχθηκε και δεν διαφημίστηκε αλλά αναδικνύει το ήθος το ύφος την σοβαρότητα την άμεση αποτελεσματικότητα την διαφορά… για όσους καταλαβαίνουν

Back to top button