Τσίπρας: «Άγγελε και Δημήτρη απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας»

Ηχηρή είναι η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Documento, αναφέρει πως είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων η άμεση απελευθέρωσή τους.

 Σε πρώτο πρόσωπο ο Πρωθυπουργός στη δήλωση – παρέμβασή του αναφέρει: «Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».

Είναι ένα μήνυμα του Πρωθυπουργού και ενόψει του Πάσχα,με το οποίο οι Ευρωπαίοι είχαν θέσει ως ορόσημο προς τον Ερντογάν για την απελευθέρωσή τους.

 Επικοινωνία Κουβέλη με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών

Νωρίτερα και λίγη ώρα πριν το επισκεπτήριο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς των δυο στρατιωτικών κατά την οποία επανέλαβε τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα. Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους εν όψει του Πάσχα.

«Απόψε ο Εσταυρωμένος ας συντροφέψει τα δυο μας παιδιά»

Συγκινητική ήταν η αναφορά στον Ανθυπολοχαγό Μητρετώδη και τον Λοχία Κούκλατζη κατά τη διάρκεια της ακολουθίας των Παθών από τον Πατριάρχη Αφρικής Θεόδωρο ο οποίος ανέφερε: «απόψε ο Εσταυρωμένος ας συντροφέψει τα δυο μας παιδιά, τους δυο στρατιώτες που μιμούνται τον Χριστό, και είναι και αυτά μέσα στις φυλακές».

 

newsit.gr

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. ποια παρέμβαση ρε παιδιά;;
    μια δήλωση σε μια εφημερίδα (ο θεός να την κάνει…) που τη διαβάζουν με το ζόρι 1000 άνθρωποι δε νοείται να βαφτίζεται παρέμβαση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

shares